Cursul de coaching

 Cursul este acreditat de Ministerul muncii și îți va oferi posibilitatea de a face o reconversie profesională pentru a lucra cu oamenii, pentru a redescoperi ce înseamnă să aduci valoare imediată în viețile oamenilor de lângă tine și pentru a-ți dezvolta soft-skillurile.


Acestea, împreună cu mai multă libertate și autonomie sunt beneficiile directe ale carierei de coach.

Însă sunt și foarte multe beneficii indirecte!

Vreau să vorbim un pic despre self-coaching și despre coachingul pe care îl faci în cele 6 luni de pregătire.

👉 În decursul celor 6 luni de zile, vei fi coach pentru alți colegi, iar ceilalți vor fi coachi pentru tine!

Asta înseamnă că vei lucra activ nu doar la noua ta formare profesională, ci vei aplica metoda pe problemele cele mai presante pentru tine.



De asemenea, coachingul presupune anumite tipare de gândire, pe care le vei deprinde și le vei putea aplica în viața ta profesională și personală.

Îți pot spune din experiența anterioară că participanții la cursul de coaching ajung relativ repede să-și lărgească perspectivele și să-și vadă viața dintr-o perspectivă nouă. Practic, un coach poate să facă un pas în spate și să-și analizeze viața într-un mod mai obiectiv și mai pragmatic.

Dacă vei considera că ți se potrivește cursul de coaching, cu siguranță vei ajunge să practici self-coaching și să-ți abordezi viața într-un mod mai orientat spre obiectivele tale cele mai importante. Este pur și simplu un efect secundar al unui proces transformativ.

Deci vei avea rezultate pe două paliere esențiale 👇

📌 Rezultate în lumea ta exterioară — vei comunica mai bine cu oamenii din jurul tău și îi vei putea ajuta să-și îmbunătățească viețile atât pe plan personal cât și profesional.

📌 Rezultate în lumea ta interioară — vei înțelege mai bine ce trebuie să faci, ce te oprește din a face acele lucruri, îți vei îmbunătăți încrederea în tine și vei dobândi o nouă claritate mentală.

Te invit să citești pagina programului cu atenție, iar dacă te interesează programul, sunt entuziasmată să avem un apel telefonic în care să ne cunoaștem mai bine și să-ți răspund la orice întrebări ai avea.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Fotograf automotive

Cat castigi la glovo pe luna cu masina